søndag 11. oktober 2009

Da var dagens treningsøkt unnagjort

...og det var *gubben i lådan* som var "treneren" denne gangen her. Det er like greit at hun blir vant til at "store sterke mannfolk" håndterer henne, siden det tross alt er ett mannfolk som skal være hovedtreneren hennes, når den tid kommer.Er hun ikke vakker?


Her ser det ut som om gubben prøver å drepe henne med tauet, men det var rett og slett ett forsøk på å få henne til å slappe av selvom tauet berørte hele kroppen hennes m.m.(Ja, ja... Da skal ihvertfall skumle menn fra vegvesenet ikke være farlige for liten Luna bebbis i fremtiden!)Også er det selvfølgelig viktig med kos, klapp og klem når liten bebbis har vært flink jente og skjønt hva juletremannen skulle frem tilSå sånn eller så var vi ute og gikk tur på o'store skumle traffikerte veien i dag. Hvor Luna ble "inntrenet" på komandoen "stopp". 
Forsøkte å fortelle *juletremannen* at vi helst skulle hatt en hest som gikk frem, men.... Kanskje greit at hun lærer seg til å stå rolig også.

Uansett var hun veldig flink og stoppet hver gang gubben stoppet opp. Hun stod i ro og lot han løfte beina (ute i veien!! ), når han bad om det. Det er jammen i meg mye rart den bebbisen skal igjennom fremover....


Også ett lite "sidebilde" til slutt, for å vise sånn circa hvor "fin" liten bebbis er om dagen;

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter alltid pris på en tilbakemelding.