mandag 24. august 2009

Dramatikk i hverdagen


Man må nesten regne med litt dramatikk i hverdagen når man har hest. Alikevel er det ingen festlig situasjon å befinne seg i, når vår lille bebbis ble akutt syk om søndagen.


Heldigvis så var vi tilfeldig innom beitet, for å hente en annen hest, når vi så en veldig syk og slapp liten Luna. Blikket var helt matt, halen var innsauset med møkk og hun orket nesten ikke å gå.
Nok en tilfeldighet gjorde at vi hadde termometer i bilen, slik at vi fikk tatt tempen på henne. Den viste 40,7 ved første måling!! Ved tredje måling viste den 40,3. Uansett er det altfor høyt for liten bebbis, så vi fikk Luna og "mamsen" på hengeren. Heldigvis hadde en venninne av oss ledig stallplass til syk liten bebbis, så Luna fikk komme rett på boks. Snille veterinærene (Nina og Mathias) kom og gav henne diverse remedier. Hun var ganske dehydrert og feberen var selvfølgelig også kilde til uro. Heldigvis var lunger, hjerte og ledd i orden.

Blodprøve ble tatt og svar ventes til onsdagen. Avføringsprøven var "umulig" å ta, så vi avventer denne. Kanskje vi er "heldigere" i morgen.
Syk liten bebbis kjemper så godt hun kan, stakkars....
Vi krysser fingerene...

1 kommentar:

  1. Håper lille Luna blir frisk fortere enn svint! :)

    SvarSlett

Vi setter alltid pris på en tilbakemelding.